Bestemt deg for hva du skal se på Krimfestivalen?

Ett av høydepunktene på Krimfestivalen er «Mord i teatret». Hver kveld kl 20.00 vil publikum på Centralteatret oppleve et mordmysterium i teatrets kjeller, ganger og loft og kanskje møte teatrets egne spøkelser.

Oslo Nye Centralteatret har en lang tradisjon for å være en arena for krim, grøss og gru. De siste tiårene har teatret hatt en rekke teateroppsetninger av krimstykker som for eksempel Blind hevn, De dødes tjern og Dickie Dick Dickens. Centralteatret er derfor det ideelle åsted for arrangementer under krimfestivalen.

Etter mordmysteriet blir det forfatterintervjuer på hovedscenen med flere av Krimfestivalens største forfattere. Torsdag kveld kl 20.00 kan du oppleve Val McDermid, Lars Kepler, Zoë Ferraris, Tom Rob Smith, Øystein Wiik og Jørgen Brekke. Fredag er det Anne Holt, Sophie Hannah, John Harvey, Sara Blædel, Helene Tursten og Thomas Enger sin tur, mens det på lørdag er Gunnar Staalesen, Yrsa Sigurdardottir, Jørn Lier Horst, Tom Egeland og Hans Olav Lahlum.

«Mord i teatret» er en helt ny og annerledes måte å oppleve krimforfatterne på. Og ikke glem at alle arrangementer er gratis, så her kan det fort bli fullt.

Minner også om at Jan Mehlum stiller til debatt fredag 8. mars og lørdag 9. mars.

Les mer om “Mord i teateret” her.

Program for festivalen finner du her.


PUBLICOM forlag AS / Tlf: +47 33 03 69 10 / post@publicom.no / Prestegata 2, 3187 Horten / English version