Pappas prinsesse av SIGRID BEATE EDVARDSEN

KR 349,00

Forfatter(e): SIGRID BEATE EDVARDSEN

Kjøp her

En av årets sterkeste bøker kommer fra Publicom forlag. Nå kan du kjøpe boken her på våre sider og få den tilsendt kostnadsfritt rett hjem til deg.

Sigrid Beate Edvardsen berørte hele Norge da hun sto frem med sin historie på Lørdagsrevyen. Hun var pappas prinsesse, og ble utsatt for misbruk fra hun var seks år gammel og til hun var langt oppe i tenårene. I 2001 ble hun dømt for å ha drept sin egen far. Nå har hun skrevet bok om sin historie.

Strømmen av tilbakemeldinger etter tv-sendingen har vært helt enorm. Vi er overveldet, og Sigrid Beate selv er rørt og stolt over at hun når frem til så mange med sitt budskap!

Se Lørdagsrevyens sak om Sigrid Beate:

Sigrid Beate Edvardsen forteller sin sterke historie. Hun var pappas prinsesse:

Pappa misbrukte meg fra jeg var seks år gammel.

Jeg tror ikke han gjorde det av ondskap, jeg tror ikke han gjorde det for å ødelegge meg. Men det var det han gjorde. Ødela meg for resten av livet.

Jeg husker at han tok meg med i stallen. Jeg husker han kom inn på rommet mitt. Det gjorde vondt, og det gjør fortsatt vondt.

Jeg husker ikke detaljer, vet ikke helt hvordan det gikk til, men jeg skulle senere være med da pappa ble drept med kniv. Jeg hadde en fire år gammel sønn da jeg skal ha angrepet pappa med kniv. Jeg ble arrestert. Jeg ble dømt. Jeg satt i fengsel i mange år. Og i fengsel fikk jeg enda en sønn.

I dag bor jeg i et hus i skogkanten. Jeg bor her med mine to sønner. Vi har seks katter og en rottweiler.

Bla i boka her:

 Se alle våre bøker her >>

PUBLICOM forlag AS / Tlf: +47 33 03 69 10 / post@publicom.no / Prestegata 2, 3187 Horten / English version