Bli best i håndball – med Heidi Løke av HEIDI LØKE OG DANIEL BIRKELUND

KR 379,00

Forfatter(e): HEIDI LØKE OG DANIEL BIRKELUND

Kjøp her

Hvordan kunne jeg som satt på benken på jenter 12 bli en spiller i verdensklasse?

Dette var spørsmålet Heidi Løke stilte seg etter at OL-gullet var sikret i London. Det hun fant ut var at hun på veien fra benken på jenter 12 til OL-gullet hadde lagt ned en enorm arbeidsinnsats. Hun ville dele dette med andre håndballspillere og lage en håndballfaglig bok for spillere og trenere. Denne boka har hun laget sammen med medforfatter Daniel Birkelund og andre eksperter på fagfelt som er viktig i håndball.

I boka Bli best i håndball får du en innføring i alle håndballspillets elementer. Det tekniske og taktiske belyses. Egne kapitler om bakspilleren, linjespilleren, kantspilleren og målvakten gir deg en grundig innføring i hvilke krav som stilles til din rolle. Boka tar opp kostholdsveiledning  og skadeforebygging, og gir råd for hvordan kondisjon, styrke, hurtighet og spenst kan utvikles. Gjennom en tilpasset øvelsesbank kan du få gode tips til hvordan du kan forbedre deg. Kast og forsvarsspill blir grundig gjennomgått, men om man er aldri så motivert, er det vanskelig å utvikle seg helt alene: da blir resten av laget og foreldrerollen viktig. Til slutt er det kanskje bare dette du lurer på: Hvorfor blir de beste best? 

I denne boka møter du:
Daniel Birkelund – Linn Gossé – Håvard Tvedten – Bjørn Vestrum Olsson – Jan-Ivar Lorentzen – Stian Vatne – Are Andresen – Lene Rennemo – Øystein Havang – Steinar Hesthammer – Else-Marthe Sørlie Lybekk – Heidi Løke


Sjekk også ut:

Se alle våre bøker her >>

PUBLICOM forlag AS / Tlf: +47 33 03 69 10 / post@publicom.no / Prestegata 2, 3187 Horten / English version